Onze trainingen

Externe locatie

Meerdere keren per jaar bieden wij voor onze verschillende softwaresystemen trainingen op een centraal gelegen locatie in Nederland aan.

ZAGIS masterclass

Deze training is opgedeeld in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel behandelt alle functionaliteiten van een inkooptraject in ZAGIS, het tweede dagdeel richt zich op de overige operationele functionaliteiten zoal contractbeheer, leveranciersbeheer en nazendingen. Het is mogelijk om beide dagdelen of om 1 van de dagdelen te volgen.

Pharma-Insights basis

In deze basis training behandelen wij alle functionaliteiten van het systeem, waardoor u na het volgen van deze training weet hoe u met Pharma-Insights diverse geneesmiddel-gerelateerde vraagstukken kunt beantwoorden.

Pharma-Insights Modelleren, Monitoren & Benchmarken

Door middel van oefeningen gaan wij specifiek in op modelleren en monitoren. Met modelleren kunt u op basis van historisch verbruik een model voor een toekomstige periode maken. Met monitoren kunt u belangrijke thema's zoals een omzetting of inkoop- en verkoopbudgetten eenvoudig in Insights volgen. Met benchmarken laten we zien hoe u met Insights samen met andere ziekenhuizen naar specifieke thema's kunt kijken.

Voor de deelname aan een training is het noodzakelijk per deelnemer of per (ziekenhuis)-apotheek één laptop mee te brengen. De ZAGIS masterclass is bestemd voor medewerkers die zich richten op de geneesmiddelinkoop. De Pharma-Insights trainingen zijn gericht op inkopers en budgethouders van geneesmiddelen.

Voor verder informatie of vragen over de kosten kunt u ons mailen op info@pharma-intelligence.nl. Bij deelname aan beide dagdelen voor de ZAGIS training is er een lunch inbegrepen.

Hieronder zijn de geplande trainingsdata weergegeven, u kunt zich per email hiervoor aanmelden.

Masterclass

Masterclass ZAGIS

Pharma-Insights basis

Modelleren, Monitoren & Benchmarken

Training op locatie of online

Naast de bovenstaande trainingen op een externe locatie is het ook mogelijk om één van de trainingen bij u op locatie te verzorgen of via een online kanaal.

Voor training op locatie houden wij een minimum van 4 deelnemers aan en voor online maximaal 2 deelnemers.

Mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar info@pharma-intelligence.nl.

Overige producten